Професионални хамали

Професионални хамали

Специално обучени за целта хора, които могат да предоставят по-качествена услуга.

 

Благодарение на опита на  професионалните хамали товаро-разтоварните  работи ще се извършат за  по-малко време и с по-малко проблеми.

Никога не трябва да забравяте, че има определени правила за товарене, чието спазване е допълнителна гаранция за сигурността на вашата собственост.

Например, най-плътните обекти се поставят в долната част на товарната каросерия, а отгоре се поставят най-леките неща. Така налягането се свежда до минимум, а оттам и вероятността от повреди ще бъде минимална. Професионалните хамали знаят още хиляди трикове, но най-важното е запазването на вашите мебели.

Фирмите с професионални хамали често предлагат услуги за монтаж, демонтаж и опаковане на мебели. Те изискват опит и с експертизата на професионалните хамали за да бъдете сигурни, че всичко ще бъде правилно разглобено и качествено сглобено без никакви проблеми.

Дори пренасянето на някой музикален инструмент,  като пианото изисква опита и грижата на професионалните хамали,  за да не бъде тотално разстроено и повредено при пренасянето. Небрежното отношение при неговото пренасяне може да доведе до надрасквания, дефекти и дори да направи целия инструмент неизползваем.

Професионални хамали не само носят пълна имуществена отговорност за всичките ви неща, но притежават и необходимите инструменти за улесняване на процеса. Няма как двама хамали да дойдат и да ви замъкнат пианото по стълбите. Това е напълно непрофесионално. И ако някоя фирма ви предложи по-евтино подобна услуга по-добре да не рискувате, а да се обърнете към професионални хамали, които ще дойдат в съответния брой работници и с подходяща екипировка.

В допълнение при пренасянето на тежки мебели (като сейфове, пиана, хладилни витрини и др.) трябва да кажем, че тази професия е много опасна. Често подобни дейности водят до тежки наранявания.  За качественото изпълнение на услугата е много важно да се спазват правилата за безопасност и да се полагат грижи за хамалите и тяхното здраве. Професионалистите знаят как да го правят. Защо да рискувате собственото си здраве и това на приятелите си?

Ето защо, от професионалните хамалите са ценен капитал за всяка фирма занимаваща се с транспортни  услуги и заслужават всяка заплатена стотинка.