Професионален хамал

В София и страната работят огромен брой транспортни фирми, частни търговци, компании за хамалски услуги и предлагащи почистване от стари мебели. Някои  от тях за да привлекат клиенти,  предлагат изключително ниски цени, което е обикновено единствения им актив.

Други по-уважавани фирми с опит в тази област наблягат на качеството на услугите, включително с предоставяне на гаранции за запазване на имуществото. Въпреки това, техните услуги са изключително високи.

При избора на фирма за транспорт и преместване не забравяйте да прецените предлаганите от тях хамалските услуги, качеството на които влияе пряко върху успеха на вашето преместване.

Може би най-добрия вариант е да се спрете на фирма със средни цени, която предлага комплект от качествени услуги. Основен показател за това е наличието на професионални хамали. Един от акцентите, при преместването е хамалите да имат съответните умения и знания за извършване на всички услуги, като: опаковане, разглобяване, сглобяване, транспортиране, пренасяне и възможност да дават полезни и практични съвети, които спестяват време и пари.