Анива-транспорт.преместване на жилища-пренос на багаж

Aniva-Transport -Пренасяне на офис-Преместване на домове

Преместване

За разлика от това да си поръчаш транспорт,преместването-пренасянето е доста по сложен и деликатен процес,затова внимателно трябва да  изберете фирмата която да извърши тази работа,но все пак ако никога не ви се наложи да си премествате офиса или жилището,то поне веднъж ще ви се наложи да си закупите нов диван, матрак, печка или др. Когато те не се поберат в асансьора идва мъчитеното качване по стълбите,ние ви съветваме да не правите експерименти с тялото си,а да оставите работата на професионалистите.Обадете се на нас и ние ще свършим всичко вместо вас,ние ще качим вашия диван или гардероб на етажа който живеете независимо от наличието на асансьор.

Преместване на мебели в ново жилище

Ако сте закупили ново жилище и желаете да си пренесете мебелите в него,то ние от АНИВА-ТРАНСПОРТ сме насреща,сменяте офиса,обадете ни се,ние ще пренесем вашите офис мебели качествено и без наранявания.За нас преместването е като детска игра,имаме подход и знаем как правилно да протече процеса относно товаренето,транспортирането и разтоварването на вашия багаж.Tук е мястото да подчертаем,че за по точно определяне цената за вашето преместване фирмата предлага безплатен оглед,на който оглед наш служител на място ще прецени как ще се случват нещата по целия процес.Ако имате каквито и да било въпроси просто се обадете:0897579148,0899064114.Желаем успех на всички преместващи се. 

     При нас в Aniva-Transport услугата, преместване - пренос на мебели и багаж, може да бъде извършена по три начина:

- Когато работата се извършва на час, тогава цената е фиксирана. Заплаща се минимум 2 часа и цената е 45лв на час   (включва 2ма човека с транспорт)

- Втория начин е когато цената се договори по телефона. 

          - Третия вариант е само след предварително направен оглед от наш служител на нещата за преместване.                    

 Ние от "Aniva-Transport" Подчертаваме,че при нас огледа се извършва в удобно за клиента време и е напълно безплатен и неангажиращ . Ако се нуждаете от качественo преместване - пренос на багаж или каквито и да са въпроси, обадете ни се- 0899064114 или 0897579148  Имате въпроси? Попитайте ни всичко, което Ви интересува за пренос на багаж, пренасяне на мебели и транспортни услуги